Communicatie afgelastingen Provinciale en Vlaamse Kampioenschappen 2021

Doordat de clubs misschien maar vanaf 1 mei 2021 terug zullen mogen opengaan (afhankelijk van de COVID-19 maatregelen) werd er door Dirco Doel beslist om dit jaar geen Provinciale en Vlaamse kampioenschappen te organiseren.

Wat we voorlopig wel zouden organiseren zijn de Nationale Kampioenschappen met de kogel (afhankelijk van de situatie i.v.m. Corona). De plaatsen per disciplines zullen ook beperkt zijn volgens de dan opgelegde normen van de overheid.

Wat er misschien ook nog zal worden georganiseerd is pompactie, leveraction en de sinterklaasschieting en we zullen ook bekijken om eventueel een wedstrijd luchtkarabijn en luchtpistool en opgelegd te organiseren als voorbereiding op de BOA 2021 te Marche-en-Famenne. Vanaf het moment dat we hierover meer weten vanuit URSTBF zullen we jullie hiervan ook op de hoogte houden.

Wat de Nationale Selecties betreft, deze gaan we nog laten doorgaan dit jaar maar we weten nog niet hoeveel wedstrijden (dit zal ook verder besproken worden met URSTBF).