"Mixed Team" schieten BOA 2023

Tijdens het weekend van 11 en 12 november 2023 vindt de Belgian Open Air 2023 plaats in de gebouwen van WEX, Rue des Deux Provinces, 1 in 6900 MARCHE-EN-FAMENNE

De discipline 10m luchtgeweer vindt plaats op zaterdag 11 november en de discipline 10m luchtpistool op zondag 12 november.

URSTBf organiseert tijdens dat weekend ook het nationaal kampioenschap van de disciplines 10m Luchtgeweer en 10m Luchtpistool opgelegd.

Bovendien zal u, zoals op de BOA2022 in Waregem, zolang er minstens drie schutters ingeschreven zijn op naam van uw club, automatisch deelnemen aan de beker der Clubs 2023 in de respectievelijke disciplines, ofwel 10m Luchtgeweer of 10m Luchtpistool. Aan het einde van elke dag worden de drie beste scores van elke club opgeteld. Het team met de hoogste score, wordt tot winnaar uitgeroepen.

Nieuw dit jaar 2023 is het "Mixed Team" schieten.

Vanaf de categorie Junior, kunnen schutters van dezelfde club of dezelfde provincie in dezelfde discipline, d.w.z. 10m Luchtgeweer en/of 10m Luchtpistool, zich inschrijven om te schieten in gemengde teams.

Ter informatie, de procedure is als volgt: na de individuele wedstrijd, worden de eerste 30 kogels van elke schutter in het team genomen voor een gemengd team klassement. Aan het einde van de dag, nadat elk team is gerangschikt, wordt het scorebord op nul gezet om een finale te beginnen. Deze vindt plaats in de vorm van een ISSF-finale. De teams die op de eerste vier plaatsen staan na de voorronde, gaan naar de finale.

Dit is een innovatie, omdat we hebben gemerkt dat deze deelname van gemengde teams al bestaat in andere sporten.

Ik nodig ik u uit om mij vanaf de categorie junioren, uw gegevens te sturen vóór 15 juli 2023, zodat ik u als gemengd team kan inschrijven. U kan dit doen op het volgende e-mailadres: organisation.arbitrage@urstbf.org

Mijn postadres is Roger LOUIS - Fontenal 12 in 6680 AMBERLOUP

Essentiële informatie die ik moet krijgen over uw team:

- Naam, voornaam, categorie, aansluitingsnummer, discipline, club of provincie van het team.